Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant takvåning i exklusivt område med fantastisk takterrass - Sold

Fakta Bilder

155m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den attraktiva penthouse-våningen ligger i ett mycket eftersökt och exklusivt bostadsområde i Bendinat med vackra och välvårdade subtropiska trädgårdar, två swimmingpooler och en uppvärmd simhall. Bostaden är på ca 155 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum och matsal med öppen spis och med en härlig solterrass utanför, köket som är modern och komplett utrustad med hög standard, tre sovrum och tre sköna badrum. Lägenheten har dessutom en fantastisk stor takterrass och ytterligare två solterrasser på 95 kvm tillsammans. Övriga faciliteter och utrustning som detta flotta boende erbjuder är: luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, golvvärme i badrummen, porttelefon med video och en garageplats. Residenset ligger intill golfbanan Royal Bendinat och nära den flotta marinan Puerto Portals med dess exklusiva butiker, restauranger och barer, samt flera sköna badstränder. Palma stad är bara en sju minuters biltur bort.

 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104228
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: