Lavin Estates | Elegant våning i hjärtat av La Lonja
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning i hjärtat av La Lonja

Fakta Bilder

216m2 4 Sovrum i Palma

Detta eleganta, stora hus ligger på en prestigefylld gata i hjärtat av det populära distriktet La Lonja och har renoverats och inretts med stor uppmärksamhet på detaljer. Synliga takbjälkar i trä, traditionellt terrakottakakel, höga väggar och fönster från golv till tak med franska balkonger ger huset en populär Medelhavsstil. Lägenheten har ett inbjudande vardagsrum med angränsande sittgrupp och totalt tre balkonger som erbjuder inbjudande naturligt ljus. En hall med gästduschrum, toalett och praktiskt förråd leder till det rymliga köket-matsalen med en modern matlagnings-ö, Siemens-apparater och ett vackert hydrauliskt kakelmosaikgolv. Tre sovrum, varav två också har en fransk balkong. Ett annat duschrum kan användas som badrum till sovrummet eller för gemensamt bruk. Fastigheten har också en gemensam takterrass med vidsträckt utsikt över Palmas skyline.

 • Boyta

  216m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KALO
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 078 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: