Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant våning med poolområde mitt i Palmas gamla stad

Fakta Bilder

375m2 3 Sovrum i Palma

I hjärtat av gamla stan i Palma, i en elegant byggnad med en vacker patio, presenterar denna exklusiva våning sig bland fyra bostäder. Endast material och utrustning av högsta kvalitet har använts, och med karakteristiska detaljer som gotiska bågar och väggar av natursten (Marés). På övervåningen finns ett rymligt vardagsrum med balkong samt ett öppet kök med matplats. Härifrån kan du också komma ut på en terrass, som är väl lämpad för frukost eller för en aperitif, och som är ansluten med trappor till poolområdet. Den nedre delen av fastigheten har tre sovrum, ett kontor och två badrum (ett badrum). Två rum har direkt tillgång till den rymliga terrassen på 87 m² med pool, där man kan svalka sig under varma sommardagar. För extra komfort har våningen central luftkonditionering och golvvärme. Två garageutrymmen och en hiss fullbordar denna unika bostad.

 • Boyta

  375m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02EB4U
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 375 969,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: