Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i ett av de mest åtråvärda områdena på Mallorca - Sold

Fakta Bilder

224m2 4 Sovrum i Porto Portals - Sold

Denna villa ligger i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på Mallorca. Det är ett av de mest exklusiva områdena i sydväst av Mallorca och kännetecknas av dess lugna och prestigefyllda atmosfär samt dess närhet till Palma, golfbanan Royal Bendinat, Puerto Portals och olika stränder. Det är perfekt för en familj som bor på Mallorca eller för dem som tillbringar lång tid på Mallorca. Denna fastighet, byggd 2002, erbjuder massor av solsken och består av en vacker veranda, en stor pool, 4 sovrum och 3 badrum varav 2 en-suite. När man kommer in i villan hittar man ett stort vardagsrum med angränsande matsal, öppen spis och utsikt över poolen. Köket vetter mot söder och har tillgång till trädgården, som är perfekt för grillkvällar. Bredvid köket finns tvättstugan. Entrén leder till det första sovrummet med ett stort badrum med eget badrum. På övervåningen finns 3 stora sovrum, ett med eget badrum . Här hittar man också en terrass i norrläge och den stora poolen. Sammanfattningsvis en fantastiska familjevilla.

 • Boyta

  224m2
 • Tomt

  600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02J9FU
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: