Lavin Estates | Elegant villa i Medelhavsstil med en fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa i Medelhavsstil med en fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

478m2 4 Sovrum i Andratx - Sold

Denna imponerande villa i modern Medelhavsstil ligger i ett mycket exklusivt bostadsområde i den pittoreska fiske- och seglingshamnen i Port Andratx, sydväst om Mallorca. Den cirka 1325 m² stora tomten med en välskött trädgård ligger högt ovanför Monport och erbjuder en spektakulär utsikt över hela hamnen och havet. Den eleganta villan totalrenoverades av APM 2018 och kombinerar utmärkt smak med en rymlig atmosfär och många kärleksfulla detaljer. Den höga kvaliteten hos de utvalda materialen gör huset till en speciell upplevelse. Huvudbyggnaden består av ett rymligt vardagsrum, en öppen matsal, ett fullt utrustat kök med angränsande tvättstuga och två sovrum, alla med badrum en-suite. Till fastigheten hör också ett gästhus med eget vardagsrum och kök samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Förutom det soliga läget erbjuder den här fastigheten en rymlig trädgård med täckta och öppna terrasser, gräsmatta och pool. Ytterligare funktioner i denna perfekta fastighet är golvvärme, luftkonditionering, utomhuskök, utsikt över hamn, berg och hav, öppen spis, två garageplatser och massor av avskildhet i ett lugnt läge.

 • Boyta

  478m2
 • Tomt

  1325m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M7TZ
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: