Lavin Estates | Elegant villa med exceptionell havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med exceptionell havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

395m2 4 Sovrum i Genova - Sold

Denna eleganta villa ligger på en av de bästa platserna i Genova, mindre än 10 minuter från centrala Palma och de vackra stränderna i sydväst om ön. Utsikten över bukten är exceptionell och Medelhavsträdgården erbjuder maximal integritet, men också livskvalitet. Inredningen skapar en mycket harmonisk atmosfär tack vare det stora vardagsrummet med öppen spis, de 4 sovrummen och 3 badrummen, det stora omklädningsrummet, det fullt utrustade köket, den separata gästlägenheten och verandan, som kan användas perfekt som ett vinter vardagsrum. Fastigheten har också en härlig pool med en grillplats och ett härligt täckt område för att njuta av den svala, bohemiska atmosfären. Hela huset är utrustat med centralvärme. En öppen spis, luftkonditionering varm / kall, ett garage och 3 parkeringsplatser utomhus kompletterar detta unika erbjudande.

 • Boyta

  395m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MFCI
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: