Lavin Estates | Elegant villa med havsutsikt omgiven av en vackert…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med havsutsikt omgiven av en vackert anlagd trädgård - Sold

Fakta Bilder

309m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna villa ligger i ett av de mest populära bostadsområdena i Nova Santa Ponsa och tack vare dess egenskaper idealisk för familjer som letar efter ett året runt boende eller en semesterfastighet på Mallorca. Fastigheten har ett ljust och öppet vardags- / matrum på övervåningen, bredvid köket och en arbetsplats, med utsikt över Tramuntana -bergen och över Santa Ponsa bukten. En mycket elegant trappa leder upp till sovrumsplanet. Den uppväxta trädgården ramar vackert in poolområdet och höjdpunkten är verkligen utomhusköket, som inbjuder till stora sammankomster med familj och vänner. Fastigheten har också ett garage.

 • Boyta

  309m2
 • Tomt

  933m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  00AC9H
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: