Lavin Estates | Elegant villa med vacker panoramautsikt över havet…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ElElegant villa med vacker panoramautsikt över havet och bergen

Fakta Bilder

Elegant villa med vacker panoramautsikt över havet och bergen

Denna lyxiga villa i tre plan har utsikt över hav och berg och har sydvästläge. Det är bara några minuters promenad från en härlig sandstrand och Paguera-boulevarden med sina många restauranger, kaféer och butiker. Huset är byggt i klassisk stil med de bästa av material och inrett med skräddarsydda glänsande italienska möbler. På bottenvåningen finns vardagsrummet med öppen spis och en stor täckt terrass, matsalen, köket, två sovrum med badrum en-suite, en gästtoalett samt en tvättstuga. På första våningen finns ytterligare fyra sovrum med badrum, ett lekrum och ytterligare tre terrasser med utsikt över havet och bergen. I källaren finns ett rymligt garage för tre bilar, bastu och förråd. Höjdpunkterna i villan inkluderar trädgården och poolområdet med vacker landskapsbelysning, en bar, en uppvärmd pool, en jacuzzi och ett musiksystem. Extrafunktionerna inkluderar intelligent husteknik, golvvärme, hiss, osmos och vattenbehandlingssystem, luftkonditionering och säkerhetssystem.

 • Boyta

  520m2
 • Tomt

  1531m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02LAM0
 • Badrum

  7
 • Pris

  4 842 670 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: