Lavin Estates | Elegant villa med vacker utsikt över Palmabukten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med vacker utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

474m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna rymliga villa är en underbar plats att njuta av och umgås med familj och vänner. Vid fastighetens ingång erbjuder villan ett stort öppet utrymme som leder till utomhusterrasserna och poolen där man kan tillbringa lata sommardagar. På detta plan finns ett stort vardagsrum och matsal, ett gästrum, ett öppet kök, direkt tillgång från ett dubbelgarage och en separat ingång. På första våningen, med en underbar utsikt över havet och bukten i Palma, finns ett stort sovrum med omklädningsrum och ett rymligt badrum. Det finns ytterligare tre sovrum, alla med tillgång till terrasser. Villans källare har en tvättstuga, ett gym, en stor dusch och toalett och erbjuder också direkt utgång till trädgården. Trädgården har utformats för att säkerställa fullständig integritet och inkluderar terrasser med fruktträd och cypresser. Terrassen är den verkliga kontaktpunkten här, med gott om plats för fritidsaktiviteter, en stor pool och jacuzzi, en bar och grillplats och gott om skugga och sol för dem som vill koppla av. Villans funktioner inkluderar ett tvåbilsgarage och säker parkering för ytterligare minst tre bilar, luftkonditionering h/c och centralvärme.

 • Boyta

  474m2
 • Tomt

  1468m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00ADZW
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 895 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: