Lavin Estates | Eleganta villor i Medelhavsstil med allt man kan önska
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Eleganta villor i Medelhavsstil med allt man kan önska - Sold

Fakta Bilder

991m2 8 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Detta är en sällsynt möjlighet att köpa en fastighet i ett av de mest populära områdena i Nova Santa Ponsa bestående av två villor byggda i Medelhavs-stil! Villorna är förbundna med en parkliknande trädgård, som inte bara erbjuder båda husen ett unikt utomhusområde utan också en viss integritet. Båda fastigheterna har sin egen utomhuspool, den något större poolen kan också värmas upp. "Finca Pepe" är den största av de två villorna med cirka 753 kvadratmeter och har fyra till fem sovrum och fyra badrum. Denna villa kännetecknas av sitt stora fitness- och wellness-område. Ingen önskan förblir ouppfylld här: motströms inomhuspool, finsk bastu, turkiskt ångbad och jacuzzi. Den något mindre men inte mindre charmiga "Finca Marga" med sina 414 kvadratmeter har fyra sovrum med respektive badrum. Villorna kan också användas under den något svalare säsongen tack vare golvvärmen - eldstäderna garanterar en god atmosfär och trevlig värme. Ett perfekt villakomplex för familjer, för en multigeneration fastighet eller för de som gillar att underhålla gäster! Den lyxiga småbåtshamnen Port Adriano, den charmiga sporthamnen Club Nautico Santa Ponsa, flera golfbanor, en tennisklubb med original gräsmattor från Wimbledon ligger bara några minuter bort med bil och erbjuder - om man så vill - variation.

 • Boyta

  991m2
 • Tomt

  3584m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02J5O6
 • Badrum

  8
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: