Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ELEMENTS Exklusivt bostadsprojekt i Puerto Portals - Sold

Fakta Bilder

168m2 3 Sovrum i Porto Portals - Sold

Lavin-Estates erbjuder er ett unikt tillfälle att förvärva en exklusiv fastighet i Puerto Portals, med en enastående utsikt över Palma bukt och Medelhavet. Detta är ett byggnads projekt! Det är 31 luxuösa och bekväma lägenheter som ingår i projektet, fastigheten har också en pool, en väl vårdad trädgård, en värm bar inomhus pool, ett gym och en dörrvakt dygnet runt. Lägenheterna kommer att bli från 144kvm till 178kvm plus balkonger på 34kvm upp till 178kvm, vissa lägenheter erbjuder även tak terrasser på 168kvm upp till 224kvm. Lägenheterna har från 2 till 4 sovrum och kommer att bli endast bli byggda med material av högsta kvalitet. Pris för en havsutsikt fastighet är mellan 855.000,-Euro till 2.650.000,-Euro. Dessa exklusiva fastigheter ligger nära till stranden, havet, Puerto Portals marina och en mängd populära restauranger, barer och boutiques.

 • Boyta

  168m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  104244
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: