Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En exklusiv egendom på en exklusiv plats!

Fakta Bilder

575m2 4 Sovrum i Alcudia

Denna ultramoderna designvilla, som för närvarande är under uppbyggnad, är vackert belägen på toppen av berget i Paraiso de Bonaire och erbjuder en obeskrivligt vacker panoramautsikt över två vikar: Alcudia-bukten och Pollensa-bukten med Tramuntana bergen i bakgrunden. Fastigheten är utrustad med högkvalitativa material och erbjuder spektakulär utsikt från nästan alla vinklar tack vare de många glasfasaderna och de rymliga terrassområdena. De två poolerna i denna villa är särskilt anmärkningsvärda. En av dem är på övervåningen och en andra, 12 m lång pool med dusch och omklädningsrum är på bottenvåningen. På denna nivå, med de delvis täckta terrasserna och det lyxiga sommarköket, kan du njuta av Medelhavslivet "Al fresco". Sovområdet ligger på bottenvåningen och består av 4 dubbelrum med eget badrum, och på övervåningen finns dagområdet, som är som delas av en trappa. På vänster sida återfinns det mycket stora vardagsrummet och på höger sida matsalen med ett modernt, öppet kök. I källaren finns ett dubbelgarage samt en stor salong samt ett hälsocenter med badrum. De tre våningarna är förbundna med en hiss och en trappa. En exklusiv egendom på en exklusiv plats!

 • Boyta

  575m2
 • Tomt

  1100m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02F9QG
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 583 847,24 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: