Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En pärla till Finca omgiven av frodig Medelhavsvegetation

Fakta Bilder

560m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Den majestätiska uppfarten till denna typiska Finca-gård ger redan en uppfattning om pärlan gömd bakom den frodiga Medelhavsvegetationen. Den perfekta tolkningen av Fincan: stora öppna ytor och massor av lekfulla Medelhavsdetaljer - ett perfekt hus i solen. Fastigheten är idylliskt och mycket privat belägen direkt på golfbanan, omgiven av grön natur och med en vid utsikt över de berömda Tramuntana-bergen. Den tropiska trädgården med det kärleksfullt utformade dammen och den barnvänliga lagunpoolen ger intrycket av att vara långt borta från stress och på avstånd från allt, även om alla bekvämligheter som butiker, restauranger, kaféer, den internationella skolan och idrottsanläggningar ligger bara några minuter bort med bil. Speciellt den täckta terrassen på haciendan inbjuder till att umgås över en kall drink med vänner - eller varför inte bara koppla av och "stänga av"? Fastigheten själv imponerar med sina högkvalitativa element i Medelhavsstil - i en perfekt blandning av samlarföremål från hela världen. Varje bit berättar sin egen historia och gör den här egendomen till en speciell pärla. Huset har för närvarande 3 rymliga sviter, men fastigheten kan byggas ut med enkla medel - den mycket stora studion är idealisk för detta. Det finns också ett stort kök, ett vardagsrum med högt i tak och en trevlig öppen spis, en uteplats, elektrisk golvvärme i alla badrum, luftkonditionering, träfönster med dubbla fönster och ett larmsystem.

 • Boyta

  560m2
 • Tomt

  4607m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  026OIN
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 756 612 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: