Lavin Estates | En underbar våning direkt vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En underbar våning direkt vid havet

Fakta Bilder

83m2 2 Sovrum i Camp de Mar

Denna nyrenoverade takvåning med egen ingång havsingång ligger i ett mycket välskött förening i frontlinjen i Camp de Mar. Det finns direkt tillgång till havet från trädgården. Takvåningen i 2 plan har en imponerande privat terrass med fantastisk utsikt över bukten Camp de Mar och det öppna havet. På övervåningen hittar du den stora terrassen, det nya och öppna köket av märket "Leicht", matsalen, vardagsrummet med makalös panoramautsikt och en gästtoalett. Två sovrum och ett badrum finns i källaren. Anläggningen har en stor pool och en vackert anlagd trädgård med gräsmatta och medelhavsvegetation. Lägenheten är utrustad med elektrisk golvvärme, luftkonditionering h/c, larmsystem, elektriska persienner och öppen spis. Sandstranden i Camp de Mar samt golfbanan ligger bara några minuters promenad från komplexet. Det privata läget och den otroliga havsutsikten gör denna lilla pärla till den perfekta semesterbostaden.

 • Boyta

  83m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02P6JQ
 • Badrum

  1
 • Pris

  1 460 200 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: