Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående lyxvilla i toppklass med en oändlig havsutsikt

Fakta Bilder

1100m2 8 Sovrum i Puerto Andratx

Denna moderna och exklusiva villa med 8 sovrum med hisnande panoramautsikt ligger på en av de vackraste tomterna i Port Andratx och uppfyller de högsta standarderna när det gäller komfort. Fastigheten består av ett huvudhus, ett gästhus och en separat personallägenhet på en tomt på cirka 3 000 m2. Rymliga terrasser, en trädgård med exotiska växter och vattenspeglar utgör en underbar oas av lugn och avkoppling. Villan erbjuder avskildhet, gott om utrymme, kvalitet och en fantastisk utsikt över dalen, bergen, hamnen och havet. Den stora fördelen och skillnaden jämfört med andra villor är att fastigheten är helt tillgänglig för funktionshindrade. Andra installationer: luftkonditionering varm / kall, golvvärme, larmsystem, huvudkök och ett personalkök med kylskåp, bio, 2 hissar, en otrolig master-svit med två badrum (för honom och henne) och motsvarande omklädningsrum, alla badrum har eget badrum. Dessutom finns det två gästtoaletter (för honom och henne), grillområde och ett relaxområde, en stor pool, en bubbelpool, ett garage för 4 bilar, källare, kontor / bibliotek, en separat personallägenhet, flera öppna och täckta terrasser och en vacker trädgård. Villan lämnar inget övrigt att önska!

 • Boyta

  1100m2
 • Tomt

  3000m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  020AVU
 • Badrum

  8
 • Pris

  16 811 349,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: