Lavin Estates | Enastående nybyggd villa med en otrolig havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående nybyggd villa med en otrolig havsutsikt

Fakta Bilder

691m2 6 Sovrum i Andratx

Marimont är en fantastisk modern villa i Port Andratx, den berömda lyx- och fiskehamnen i exklusiva sydvästra Mallorca. Med sitt spektakulära läge på en kulle erbjuder villan en otroligt vacker utsikt över bukten och det öppna havet. Den imponerande designen kombinerar självbärande strukturer med vit puts och en perfekt utförd minimalistisk glasfasad. Byggnaden är perfekt integrerad i den naturliga omgivningen, med en klassisk kombination av kalksten och vackert utformade naturstensväggar från Mallorca. De bästa naturmaterialen har använts för inredningen. Det finns också en perfekt balans mellan ljus och skugga, vilket skapar en behaglig och skön atmosfär. Tack vare dess orientering kan man njuta av Mallorcas otroliga solnedgångar, med utsikt så långt som till Ibiza.

 • Boyta

  691m2
 • Tomt

  1038m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02FKAK
 • Badrum

  6
 • Pris

  1 166 194 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: