Lavin Estates | Enastående villa vid stranden i Ciudad Jardin
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående villa vid stranden i Portixol

Fakta Bilder

Enastående villa vid stranden i Ciudad Jardin

Detta fristående hus precis vid stranden i Ciudad Jardin erbjuder ett utmärkt läge och fantastisk utsikt, samt lyxiga rum och över 600 m2 terrass på olika nivåer. På första våningen finns ett rymligt vardagsrum, en matplats, extra sittplatser och en bar med direkt utsikt över stranden och havet, som ligger bara några meter bort. En pool och en uppvärmd jacuzzi hittar man i en subtropisk växtträdgård, som tillsammans med terrassen inbjuder till att koppla av och grilla i en privat atmosfär. Uteområdet på första våningen, inklusive parkeringsplatser på gården för cirka 4 bilar, täcker en total yta på 326 m2. En trappa skiljer vardagsrummet på första våningen från de övre vardagsrumsvåningarna, som även kan nås med hiss. Det finns två vardagsrum på första våningen och två till på andra våningen, samt ett separat gästrum med eget badrum. Sammantaget är fastigheten utrustad med ett kök med matplats, fem sovrum och sju badrum (varav ett är handikappanpassat) och två gästtoaletter. Huset är omgivet av balkonger och en mycket stor terrass med havsutsikt och erbjuder även en takterrass (149 m2) med hisnande panoramautsikt. Den finska bastun, en rymlig källare (98 m2) och luftkonditionering varm/kall erbjuder ytterligare komfort. En semesteruthyrningslicens för 10 personer finns redan på plats. En imponerande fastighet i ett unikt läge!

 • Boyta

  650m2
 • Tomt

  1323m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0223LM
 • Badrum

  7
 • Pris

  6 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: