Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig etagevåning med fantastisk utsikt över hav och land i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

94m2 2 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Denna lyxiga lägenhet ligger nära den välkända yachthamnen av Puerto Andratx och njuter av en pittoresk utsikt över havet och de vackra sluttningar. Bostadskomplexet som är omgiven av en välvårdad grönskande medelhavsträdgård har totalt 16 lägenheter och två fina gemensamma swimmingpooler. Själva bostaden är på ca 94 kvm med flera trevliga terrasser, både med och utan tak. På entréplan med sin öppna och exklusiva design finns vardagsrum/matsal med öppen spis, det moderna komplett utrustade köket samt ett gäst-wc. Nästan alla rum öppnar upp mot den sköna terrassen mot havet. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite och mysig terrass, också den med utsikt över havet samt ytterligare ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra och bekväma hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme i badrummen, alarmsystem, ett förråd där till exempel en golf-buggy får plats samt en bilparkering. Puerto Andratx med dess exklusiva shopping, trevliga restauranger och barer finns helt nära och Palma stad nås på 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  94m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104270
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: