Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • EXCEPTIONELL FASTIGHET NÄRA HAVET

Fakta Bilder

648m2 4 Sovrum i Llucmajor

Denna exceptionella fastighet erbjuder mycket utrymme i ett lugnt område i Son Veri Vell. Bottenvåningen består av ett stort kök, ett mysigt vardagsrum med öppen spis och en matsal. På andra sidan finns det två sovrum och ett badrum. Spiraltrappa leder till övervåningen: två sovrum och ett badrum på ena sidan och sovrummet och ett annat sovrum, båda med badrum i sviten på andra sidan. Det stora sovrummet har sin tillgång, med en trappa, till fastighetens torn, som för närvarande används som kontor, med utsikt över havet och Palma-bukten. Källaren består av ett stort garage, ett annat kök med stort matbord och öppen spis och en imponerande vinkällare. Den stora trädgården erbjuder avskildhet och är omgiven av poolen och grillplatsen.

 • Boyta

  648m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02BX4D
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 577 457,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: