Lavin Estates | Exceptionell lägenhet med imponerande utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell lägenhet med imponerande utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

311m2 3 Sovrum i Palma

Denna exceptionella fastighet ligger i en historisk byggnad nära katedralen och beboddes ursprungligen av en adlig mallorcansk familj. Förutom höga mahognytak och trägolv har denna fastighet "Norte" trädörrar som har bestått tidens tand. Det rymliga vardagsrummet har en imponerande öppen spis och fönster från golv till tak som släpper in mycket dagsljus. Härifrån når man den fantastiska huvudterrassen med imponerande utsikt över Palmabukten och katedralen. Denna fastighet erbjuder också tre sovrum - varav ett har ett extra rum och det stora sovrummet är enormt - alla tre har badrum en-suite och har generösa inbyggda garderober. Det fullt utrustade köket med angränsande strykrum leder till den andra vackra terrassen, som bjuder in till mysiga måltider i gott sällskap. För ytterligare komfort erbjuder denna exklusiva fastighet: gästtoalett, luftkonditionering h/c, värme med radiatorer (stadsgas), hiss och tre parkeringsplatser i garaget, samt ett förråd på ca 20 m2. En unik fastighet med mallorcansk karaktär och exklusiv smak - den perfekta hemvisten i ett utmärkt läge för älskare av gamla stan i Palma!

 • Boyta

  311m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O1VH
 • Badrum

  3
 • Pris

  5 172 960 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: