Lavin Estates | Exceptionell och exklusiv fastighet med magnifik…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell och exklusiv fastighet med magnifik havsutsikt

Fakta Bilder

585m2 8 Sovrum i Puerto Andratx

Denna exceptionella fastighet - bestående av fyra byggnader - byggdes 2005 enligt högsta kvalitetsstandard. Fincan imponerar med absolut lugn, avskildhet och en underbar utsikt över hamnen i Port Andratx. Villan upptar en yta på cirka 6 000 m2 med en boyta på cirka 585 m2. På första våningen i huvudbyggnaden finns ett vackert vardagsrum/matsal med öppen planlösning med gasspis, ett ljust vardagsrum med angränsande TV och arbetsrum, ett sovrum med eget badrum, ett grovkök och en gästtoalett. Den övre våningen imponerar med sovdelen med badrum en-suite. Från huvudbyggnaden når man den rymliga terrassen med ute-kök och poolområdet. Härifrån njuter man av en magnifik utsikt över hamnen och havet. Det andra huset har ett vardagsrum med kök och ytterligare 3 sovrum, 2 badrum, en gästtoalett och ett grovkök. Det separata gymmet med bastu ligger i ett litet hus som ligger strax ovanför fastigheten. Nedanför poolområdet finns ytterligare ett gästhus med vardagsrum, kök, 2 sovrum och ett badrum. Den berömda hamnen i Port Andratx med dess utbud av restauranger, barer och butiker nås på några minuter med bil. Specialfunktioner är: luftkonditionering h/c, golv- och radiatorvärme, larmsystem med videoövervakning, 4 badrum en-suite, rymliga terrasser och poolområde, flera gästtoaletter, dubbelgarage, bastu, gym, jacuzzi och en grillplats.

 • Boyta

  585m2
 • Tomt

  5863m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02OPX9
 • Badrum

  6
 • Pris

  13 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: