Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell villa med panoramautsikt - Sold

Fakta Bilder

389m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna exceptionella villa ligger i ett lugnt och eftertraktat område i Santa Ponsa och erbjuder vacker panoramautsikt. Villan är byggd i medelhavsstil och har ett stort ljusfyllt vardagsrum med matplats och öppet kök. Det mycket smakfullt planerade utomhus området med en vacker trädgård och en rymlig pool för att tillbringa avkopplande timmar med otaliga soltimmar i sällskap med familj och vänner. I kombination med det fantastiska läget och de mycket bra faciliteterna uppfyller villan högsta levnadsstandard och är samtidigt ett idealiskt fritidshus och ett helårsbostad för hela familjen. Andra funktioner som garage, olja golvvärme, luftkonditionering h / c, öppen spis, ett fullt utrustat kök, komplett denna drömvilla.

 • Boyta

  389m2
 • Tomt

  985m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ASV7
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: