Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant, ljus och välplanerad villa med stora fönsterpartier nära golfbanan

Fakta Bilder

650m2 6 Sovrum i Son Vida

På en 3000 kvm stor tomt med vidsträckt utsikt över landskapet ligger denna vackra arkitektritade villan i det prestigefyllda Son Vida, som är ett villaområde ovanför huvudstaden Palma. Villans boyta är på hela 650 kvm fördelat på två våningsplan, sköna solterrasser, både med och utan tak, ett fantastiskt poolområde, underbar och välvårdad Medelhavsträdgård och en lounge med sommarkök och BBQ. Rummen fördelas enligt följande: i entréplan finns en generöst utformad ljus salong och matsal med öppen spis, en lounge och TV-rum, ett öppet komplett utrustad kök, ett grovkök med förråd, ett gäst-wc samt två sovrum med egna badrum en suite. Nästan alla rum på denna nivå har direkt tillgång till den stora solterrassen med tillhörande pool. En trappa upp ligger det stora huvudsovrummet med badrum en suite med lounge, hemmakontoret, tre sovrum, alla med egna badrum en-suite samt ett förråd. Övriga faciliteter av detta eleganta och bekväma hem är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster, alarmsystem, automatiskt bevattningssystem av trädgården, en vinkällare och ett dubbelgarage.

 • Boyta

  650m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  9016
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 694 035,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: