Lavin Estates | Exklusiv finca på gångavstånd till Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv finca på gångavstånd till Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

461m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna rymliga finca, som kombinerar den klassiska mallorquinska fincastilen med modern teknik och komfort, ligger på en tomt på 7589 kvm och ligger i omedelbar närhet av den naturliga hamnbyn Port Andratx. Den har fri panoramautsikt mot den mallorkinska landsbygden och de världsarvskyddade Tramuntana-bergen. Fastigheten är i perfekt skick och består av en ensemble med ett huvudhus och två separata gästhus som alla är sammankopplade via en innergård och flera terrasser. Fastigheten har en byggd yta på ca 768 kvm. Det finns tre sovrum i huvudbyggnaden och ytterligare två gästsviter, totalt 5 sovrum. Alla sovrum har en vacker utsikt mot trädgården eller Tramuntana-bergen. Perfekt att njuta av de lummiga spanska sommardagarna på poolterrassen eller att ta en promenad genom den vackra anlagda medelhavsträdgården med sina ca 200 planterade oliv- och fruktträd. Ytterligare funktioner är de klassiska elementen som stengolv, träbjälkar och en öppen spis, golvvärme i hela gasen, luftkonditionering varm / kall och gott om parkeringsplats.
 • Boyta

  461m2
 • Tomt

  7589m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02J6HZ
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: