Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lägenhet i en pittoresk och mycket vacker vik

Fakta Bilder

146m2 3 Sovrum i Puerto Andratx

Denna exklusiva lägenhet ligger i Port Andratx, den viktigaste naturhamnen i sydväst av Mallorca. Detta lyxkomplex ligger i den pittoreska bukten Cala LLamp och erbjuder inte bara fantastisk havsutsikt, utan också ett brett utbud av tjänster. Detta inkluderar ett klubbhus med conciergeservice och ett hälsocenter (bastu, ångbad, fitness) samt två stora utomhuspooler och en uppvärmd inomhuspool. Den möblerade lägenheten av hög kvalitet med tre sovrum och badrum ligger i ett mycket lugnt område och har en privat trädgård på cirka 120 m² med jacuzzi och havsutsikt. En parkeringsplats i garage ingår i priset.

 • Boyta

  146m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02CXDU
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 426 983,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: