Lavin Estates | Exklusiv lägenhet på bästa läge ovanför Bendinat golf
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lägenhet på bästa läge ovanför Bendinat golf

Fakta Bilder

286m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna högkvalitativa lägenhet ligger i Olinto, ett av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Golf Bendinat, direkt ovanför golfbanan Royal Bendinat. Lägenheten erbjuder en stor, helt privat 55 m2 terrass och direkt, privat tillgång till poolen. Hela anläggningen är byggd med högkvalitativa material och underhålls ständigt. Planlösningen erbjuder 4 sovrum med privata badrum och delvis tillgång till terrassen, ett lyxigt utrustat kök med förvaringsutrymme och ett stort och ljust vardagsrum/matsal, även det med utgång till terrassen. Anläggningen har en stor och vacker utomhuspool och en bastuavdelning med inomhuspool. Ytterligare funktioner: stor källare, underjordisk parkering och två förråd, vändbar luftkonditionering och marmorgolv. Förmodligen en av de mest exklusiva lägenheterna för närvarande till salu i detta område.

 • Boyta

  286m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IZ9T
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 764 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: