Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv lyxvilla på enastående läge med sensationell utsikt över det öppn

Fakta Bilder

200m2 3 Sovrum i Ibiza Town

Denna eleganta och moderna villa finns i Jesus med en hänförande panoramautsikt över det öppna havet, marinan och den historiska stadskärnan i Ibiza stad. Den luxuösa villan ligger på en tomt av 2000 m2 och har en boyta på 450 m2. Dessutom har bostaden storslagna solterrasser samt ett fantastiskt poolområde. Husets två våningsplan innehåller i entréplan: En mycket vacker och välkomnade hall, ett komplett utrustat öppet kök, ett vardagsrum med matsalsdel och med direkt tillgång till de stora terrasserna och den fabulösa poolen samt ett sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. På övre plan finns ytterligare två sovrum med egna badrum och med direkt tillgång till de privata solterrasserna. Övriga faciliteter av detta moderna och eleganta hem är bl.a.oljeuppvärmning, golvvärme, reversibel luftkonditionering, rörelsedetektor, bevattningssystem i trädgården, larmsystem, video-intercom samt en carport för två bilar. På bara 20 minuter med bil kan man nå Ibiza stad med sina talrika restauranger, barer, butiker och den flotta yachthamnen.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  8148
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 547 603,62 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: