Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv modern villa med toppläge, separat gässtuga och härlig havsutsikt. - Sold

Fakta Bilder

500m2 5 Sovrum i Ibiza Town - Sold

Nu erbjuder vi en exklusiv villa i gediget utförande med högt läge och strålande utsikt över Medelhavet. Den fantastiska villan är centralt belägen i Talamanca mycket nära Ibiza’s stad. Huset är omgiven av en påkostad trädgårdstomt på hela 15.000m2 med flera subtropiska växter som är vackert belysta med lyktor och lampor. En avancerad poolanläggning med separat barnpool finns också. Det är ett mycket stort och framför allt barnvänligt hem, med egen basketball anläggning, trädhus etc. Boytan är på ca 500 m2 samt ca 300 m2 soliga terrasser. Huset innehåller ett stort ljust kök med stora fönster mot havet och här finns plats för stora middagar. Vardagsrummet är rymligt med härligt ljusinsläpp från stora fönster. Här finns en vacker braskamin samt utgång till stor terrass i rakt söderläge. Det finns 3 stora sovrum i huvudhuset med egna badrum och privata terrasser Detta stora hem har även ett separat gästhus med 2 sovrum med egna badrum, vardagsrum och kök. Det finns genomgående fina material i hög kvalité i hela huset samt vattenburen golvvärme och aircondition på alla plan. Garaget är för 7 bilar.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  1276
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: