Lavin Estates | Exklusiv nybyggd takvåning i Santa Catalina
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd takvåning i Santa Catalina - Sold

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Santa Catalina - Sold

I ett populärt bostadsområde i Palmas trendiga Santa Catalina-distrikt med många kaféer, restauranger och butiker samt Santa Catalina-marknaden och bara några minuters promenad från Palma Sports and Tennis Club och stadens centrum, kommer detta högkvalitativa nybygge med en attraktiv fasad och bra design att byggas. Bygglicensen har redan beviljats. Alla 4 lägenheter i projektet har 2 sovrum och 2 badrum (master bedroom med eget badrum och klädkammare) och sträcker sig över ett helt våningsplan. Lägenheten på bottenvåningen har också en mycket rymlig terrass och en trädgård med privat pool. En liten oas mitt i staden! Lägenheterna på första och andra våningen har en liten täckt terrass samt en 11m2 privat takterrass. Takvåningen har också en täckt terrass och en 38m2 takterrass som inbjuder dig att sola och koppla av. De privata takterrasserna kan nås antingen via en trappa eller en hiss. De eleganta lägenheterna har en mycket elegant design med fönster från golv till tak som ger mycket naturligt ljus, samt ett stort vardagsrum och matplats med högkvalitativt kök med öppen planlösning eller halvöppen planlösning med inbyggda Siemens-apparater. Parkettgolven i ek ger en autentisk och varm känsla. Ytterligare utrustning inkluderar: Luftkonditionering (individuellt styrd), golvvärme (vattensystem), aerotermisk uppvärmning, tvåglasfönster, förinstallation för ljudsystem (anpassningsbar till Sonos), hiss och förråd.
 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02LMIT
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: