Lavin Estates | Exklusiv nybyggd våning i hjärtat av Gamla stan i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd våning i hjärtat av Gamla stan i Palma

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i Palma

Denna helrenoverade byggnad ligger på en pittoresk gata i Gamla stan i Palma och erbjuder en modern lägenhet på första våningen. Våningen har tre rymliga sovrum, tre badrum, ett elegant öppet kök med en matlagnings-ö och ett stort vardagsrum med öppen spis, som är omgiven av balkonger med utsikt över den lugna gatan. Fastigheten omges av en innergård som ger mycket ljus in i varje rum. Varje rum har ett eget badrum och ett av dem har också en balkong och en öppen spis. Med traditionella mallorcanska detaljer som synliga balkar, sandsten och träpaneler på väggarna är detta hem både elegant och bekvämt. Dessutom har bostaden golvvärme, solvarmvattensystem, säkerhetsdörrar, central luftkonditionering varm / kall, förinstallation för digital-TV och nås via hiss. En perfekt plats att bo i en stadsmiljö med alla bekvämligheter.

 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JIUK
 • Badrum

  3
 • Pris

  921 200 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: