Lavin Estates | Exklusiv nybyggd våning med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd våning med fantastisk utsikt över hamnen

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Palma

Denna högkvalitativa lägenhet, nyligen byggd i bostadskomplexet "Palma Marítimo", i första linjen på den berömda "Paseo Marítimo" -promenaden i Palma, erbjuder spektakulär utsikt över hamnen och den berömda katedralen. Lyxlägenheten har två rymliga sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, ett stort vardagsrum med tillgång till terrassen och ett öppet kök som uppfyller alla förväntningar. Andra tillbehör inkluderar varm / kall luftkonditionering och energieffektiv golvvärme, fönster med utmärkta termiska och akustiska egenskaper, motoriserade mörkläggningsgardiner, högkvalitativa parkett- och stengolv, digital-TV, LED-belysning i kök och badrum och mycket mer. De moderna faciliteterna av hög kvalitet med stor uppmärksamhet på detaljer, den fantastiska utsikten och det centrala läget i ett av de mest prestigefyllda områdena i den baleariska huvudstaden gör detta bostadsområde till en unik plats. Paseo Marítimo med sina många barer och kaféer och dess idrottsanläggningar erbjuder sina invånare ett brett utbud av fritidsaktiviteter. Det populära Santa Catalina-området, med sin berömda marknad, många butiker och några av öns bästa restauranger, ligger bara en kort promenad bort. Den historiska stadskärnan med alla dess sevärdheter ligger också inom gångavstånd. Slutförandet av anläggningen planeras till hösten 2020. Bostadskomplexet består av 10 lägenheter med 2 till 3 sovrum.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02EIIZ
 • Badrum

  2
 • Pris

  980 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: