Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd villa med panoramautsikt

Fakta Bilder

350m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna moderna villa i söderläge byggdes med de bästa exklusiva materialen och ligger på höjderna på Costa d'en Blanes. Överallt på platsen kan du njuta av det underbara panoramautsikt över det öppna havet i Palmanova bukten och Portals. Det finns fyra sovrum på bottenvåningen, alla med privata badrum. På första våningen finns ett modernt, öppet italiensk kök och ett stort, ljust vardagsrum och matsal. De enastående funktionerna i denna magnifika villa med hiss inkluderar: parkettgolv, dubbla fönster, luftkonditionering, golvvärme, solpaneler och ett garage för tre bilar. Den långa 14 m långa infinitypoolen har en vacker havsutsikt genom glasfasaden och tillåter mycket avkoppling på grund av dess söderorientering.

 • Boyta

  350m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HG02
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 902 510,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: