Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • EXKLUSIV NYRENOVERAD ENPLANS VILLA I EFTERTRAKTAT OMRÅDE

Fakta Bilder

312m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna smakfullt inredda villa i söderläge har ett öppet och ljust vardagsrum, högt i tak och är renoverad i Medelhavsstil. Villan ligger i Nova Santa Ponsa på en lugn gata i en exklusiv stadsdel. Huset har nyligen blivit reformerat och erbjuder mycket komfort, särskilt eftersom det är ett enplanshus utrustat med den senaste tekniken. De stora fönstren i vardagsrummet kommer från CORE-VISION-serien. Villan har en specialtillverkad möbel med natursten och en integrerad vedspis från företaget KALFIRE från Nederländerna. Höjdpunkten i det öppna och L-formade vardagsrummet och matsalen är köket med sin köks-ö av den exklusiva kökstillverkaren MODULNOVA från Italien. Förutom Gaggenau-ugnar och mikrovågsugnar och Miele-kylskåp är BORA-spis och teppanyaki ytterligare en nyhet. Bredvid vardagsrummet finns ett stort sovrum på ca 35m2. Badrummet kombinerar den populära naturstenen Gris-Balear med en modern designkakel från Porcelanosa och badrumselement från Color Edition-serien från GROHE. Dessutom finns det två rymliga gäst- eller barnrum på på circa 20m2, som delar ett modernt badrum med dusch. Ytterligare ett med badrum i svit ligger bredvid köket och passar som gäst- eller kontorsrum. Mycket uppmärksamhet har ägnats åt utomhus området och terrassområdena. En speciell fördel är området intill poolen som är utrustat med ett utomhuskök med bardisk, en mysig lounge med ett rustikt träbord för en avslappnad lunch eller en trevlig grillafton med familj och vänner.

 • Boyta

  312m2
 • Tomt

  1218m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GKDK
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 652 093,25 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: