Lavin Estates | Exklusiv och rymlig fastighet på unikt läge vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv och rymlig fastighet på unikt läge vid havet

Fakta Bilder

330m2 6 Sovrum i Portixol

Denna exklusiva och rymliga fastighet med många möjligheter utmärker sig för sin storlek (ca 500 m²), sitt ljusinsläpp, sina terrasser och sitt unika läge, direkt vid hamnen i Portixol och några steg från havet. Ett unikt hus kopplat till områdets historia som ger dig möjligheten att förverkliga din dröm om ett idealiskt hem i ett av de mest eftertraktade områdena på Mallorca. Fastigheten består av två fristående lägenheter, båda med en bebyggd yta på ca 170 m², med terrasser och privat trädgård, belägna på första raden med privilegierad utsikt över hamnen och bara 10 minuter från Palmas historiska centrum. Föreställ dig vad du skulle kunna äga genom att renovera och möblera denna ljusa och rymliga fastighet efter din smak! En av gårdarna med träd och palmer har en brunn med tillgång till färskvatten, ett förråd och ett uthus på ca 40m² och flera meter djupt som skulle kunna användas som en liten vinkällare eller för att utöka lagringsutrymmet på fast egendom. Måtten på gården tillåter byggandet av en pool.

 • Boyta

  330m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02O1LQ
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 273 090 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: