Lavin Estates | Exklusiv takvåning med havsutsikt och tillgång till…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv takvåning med havsutsikt och tillgång till havet - Sold

Fakta Bilder

303m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Välkommen till den eftertraktade semesterbostaden "Sunset Garden" i Santa Ponsa, där lyx och elegans möter hisnande havsutsikt. Denna helrenoverade takvåning i duplex erbjuder dig en utsökt boendeupplevelse precis vid kusten. Med tre rymliga sovrum och tre lyxiga badrum erbjuder denna lägenhet den perfekta tillflyktsorten. Det öppna vardagsrummet med ett fullt utrustat kök inbjuder till avkoppling och njutning för dina gäster. Stora fönster och högkvalitativa material skapar en ljus, ljus atmosfär som återspeglar tidlös smak. Höjdpunkten i denna takvåning är utan tvekan dess utmärkta läge vid havet. Njut av havets skönhet från de generösa, delvis täckta terrasserna och upplev oförglömliga solnedgångar. Dessutom har takvåningen en privat pool och en grillplats på taket, som fungerar som den perfekta tillflyktsorten för privata stunder och mysiga sammankomster med familj och vänner. Ytterligare lyxiga funktioner inkluderar en öppen spis för mysiga kvällar, sydväst orientering, golvvärme, luftkonditionering, en parkeringsplats och en privat tennisbana. Du har också tillgång till en gemensam pool och en tvättstuga. Denna exklusiva takvåning skapar den perfekta atmosfären och förtrollar dig med sin oemotståndliga charm. Här hittar du en sällsynt möjlighet att omfamna Medelhavsstilen i ett av Santa Ponsas mest eftertraktade bostadsområden. Upptäck ett elegant och attraktivt hem som inte bara uppfyller dina högsta förväntningar utan också skapar inbjudande utrymmen för värdefulla stunder med dina nära och kära. Tveka inte, ta denna unika chans att göra dina drömmar till verklighet i en perfekt medelhavsretreat.
 • Boyta

  303m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SFHJ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: