Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv takvåning med panoramautsikt över Malgrats öarna

Fakta Bilder

191m2 3 Sovrum i Puerto Andratx

Samtida, lyxigt boende, intelligenta planlösningar och fantastisk panoramautsikt över Medelhavet till de pittoreska Malgratsöarna erbjuds av det unika nya stadsområdet Sa Puntassa, på sydvästra Mallorca, som för närvarande är under uppbyggnad. Projektet omfattar de två utvecklingen Sa Puntassa Mar och ön Sa Puntassa. Sa Puntassa Mar "består av tre byggnader med totalt 28 exklusiva lägenheter och en inbjudande gemensam pool med chill-out-område och poolbar. Man kan till och med njuta av fantastisk havsutsikt från trädgårdslägenheterna. I de sex byggnaderna i komplexet" Sa Puntassa Island "Ytterligare 44 lyxlägenheter är under uppbyggnad. Förutom två stora gemensamma pooler erbjuder komplexet en säker lekplats för barn och ett utomhus fitnessområde. Alla trädgårdslägenheter har stora, frodiga trädgårdar, medan de flesta takvåningar har takterrasser med sittplatser och jacuzzi. Varje byggnad i Sa Puntassa kännetecknas av ett sofistikerat arkitektoniskt koncept som utvecklats av ett internationellt arkitektteam. Alla lägenheter har stora glasfasader, högt i tak och en framgångsrik kombination av naturmaterial och moderna element. Det övergripande konceptet kompletteras genom en genomtänkt inredningsdesign på högsta nivå: designkök och inbyggda skåp från Poliform, Grohe eller Dornbracht-inredning och minimalistiska fönster från golv till tak från Panoramah, för att bara nämna några av kvaliteterna. Modernt boende med alla bekvämligheter kombinerat med medelhavs charm - det är vad Sa Puntassa handlar om!

 • Boyta

  191m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02IIMT
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 377 529,92 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: