Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • EXKLUSIV VÅNING I HISTORISKT PALATS

Fakta Bilder

0m2 3 Sovrum i Palma

Palmas ultimata adress: Detta eleganta stadspalats ligger precis intill den berömda flaggskeppsgatan Boulevard del Born. Byggnaden går tillbaka till XV-talet och har varit hem för Palmas mest ädla familjer under de senaste 600 åren. Fastigheten har restaurerats av en känd arkitekt och har omvandlats till fem exklusiva bostäder, varav fyra redan är sålda. För att bara nämna några av egenskapens funktioner: alla lägenheter har golvvärme i hela, luftkonditionering (varm / kall), skräddarsydd konstruerad ek- och naturstengolv, badapparater från Dorn Bracht, Duravit-bad, toalett och handfat och uppvärmda handdukstänger. Det finns också ett domotiskt system, tre hydrauliska hissar och ett säkerhetssystem i ingångar och parkeringsområden med video- och telefonsystem, rökdetektorer till korridoren och gemensamma områden samt låssystem med hög säkerhet för dörrarna. Inredningen av dessa rymliga och lyxiga egenskaper är av Rialto Living, som presenterar en eklektisk blandning av klassiska och moderna interiörer. En av de tillgängliga lägenheterna är en loftlägenhet som sträcker sig till cirka 220 kvm med en studio på övervåningen som ger tillgång till sin egen privata takterrass på 76 kvm. Det huvudsakliga vardagsrummet med synliga träbjälkar är öppen planlösning till köket och matsalen. Fastigheten erbjuder en sovrum med sovrum plus ytterligare två sovrum med eget badrum. Dessutom finns det en 40 kvm stor studio med åtkomst via spiraltrappa med tillgång till en romantisk takterrass.

 • Tomt

  220m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02amnj
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 317 289,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: