Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv våning i privilegerat läge

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i Palma

Kan du tänka dig att bo omgiven av gotiska byggnader och i omedelbar närhet av katedralen? I gamla stan har du tillgång till allt: de smala gatorna som döljer verkliga skatter, till den kosmopolitiska staden. Elegansen i denna byggnad har bevarats sedan den skapades på 1700-talet. Josep Ferragut, en av 1900-talets viktigaste mallorkanska arkitekter, kunde bevara essensen i renoveringen och ge den en elegant look. Under de kommande månaderna kommer arkitektur, estetik och funktionalitet att bringas i harmoni. Från sovrummen till det stora vardagsrummet, badrummet eller det fullt utrustade köket. Vardagsrummet öppnar också till terrassen och förvandlas till ett annat rum med en underbar utsikt över Santa Eulalia-kyrkan. Du kan välja mellan tre eller fyra sovrum och fyra badrum. Det fjärde sovrummet med eget badrum skulle då vara på övervåningen. Om endast tre önskas kommer den övre våningen att innehålla ett annat vardagsrum med pulverrum och kök. Endast material av högsta kvalitet används för renoveringen. Andra funktioner i utrustningen är: gasuppvärmning, luftkonditionering (luftkonditionering), köksapparater från Miele & Gaggenau, hiss, garageplass, ekgolv, larmsystem, öppen spis, videofon och skräddarsydd Argos-marmor i badrummen. Byggnadens historiska värde, dess privilegierade läge och den livskvalitet som Palma erbjuder gör denna fastighet till en idealisk plats att bo.

 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  01Z3RH
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 561 263,60 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: