Lavin Estates | Exklusiv villa med en fantastisk utsikt över hav och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv villa med en fantastisk utsikt över hav och båthamn

Fakta Bilder

318m2 5 Sovrum i Andratx

Denna moderna villa med fantastisk utsikt över havet och hamnen ligger i en lugn återvändsgränd ovanför hamnen i Puerto Andratx med gångavstånd till Yachtklubben och den vackra hamnpromenaden. Tack vare villans sydliga orientering kan man njuta av Mallorcas varma sol året runt och villan är därför idealisk även för vintersäsongen. Moderna material har använts och fastigheten har inretts med handplockade, eleganta och högkvalitativa möbler och inredningsdetaljer. Villan är uppdelad över två plan. På första våningen finns ett modernt kök, matsalen, vardagsrummet samt ytterligare en salong och en gästtoalett. Det stora sovrummet och ytterligare tre sovrumssviter ligger på övervåningen. De olika öppna och täckta terrasserna är alla anslutna till varandra och till poolnivån. Det finns en separat gästsvit vid poolen. En speciell egenskap är det täckta och rymliga sommarköket med matbord. Fastigheten har en mycket god integritetsnivå. Denna fullt möblerade och utrustade villa erbjuder ytterligare tillbehör: carport, golvvärme, luftkonditionering, TV och musikanläggning.

 • Boyta

  318m2
 • Tomt

  614m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NPOR
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 913 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: