Lavin Estates | Exklusiv villa med härlig havsutsikt på bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv villa med härlig havsutsikt på bästa läge

Fakta Bilder

282m2 3 Sovrum i Andratx

Detta nya och moderna parhus ligger i det exklusiva bostadskomplexet New Folies i Cala LLamp i Port Andratx, den välkända fiske- och småbåtshamnen på sydvästra Mallorca. Huset ingår i en s.k gated community och är mycket privat samt har ett utmärkt läge med vacker utsikt över bukten och ut över öppet hav. Byggt med material av högsta kvalitet och utrustat med den senaste tekniken lämnar detta hus inget övrigt att önska. Förutom ett rymligt vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat lyx-kök, har huset tre sovrum, vart och ett med badrum en-suite, en tvättstuga och andra tillbehör som golvvärme och luftkonditionering via värmepump och sol-paneler, en vacker innergård, två underjordiska parkeringsplatser, privat pool, gemensam pool, gym, SPA, klubbhus, conciergeservice, smarthem system och elektriska fönsterluckor.

 • Boyta

  282m2
 • Tomt

  346m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02O4FG
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: