Lavin Estates | Exklusiv villa på bästa läge med panoramautsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv villa på bästa läge med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

343m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna välskötta villa med havsutsikt har ett utmärkt läge i Ensaimada, ett av de mest populära och exklusiva bostadsområdena i Nova Santa Ponsa. Fastigheten imponerar med en fantastisk panoramautsikt över havet, med fri utsikt mot Ibiza och österut till Palma-bukten. Tack vare villans optimala söderläge njuter man av solen under hela dagen - de täckta terrasserna erbjuder en skuggig plats att koppla av även på de hetaste sommardagarna. Med golvvärme (olja) och öppen spis är fastigheten också lämplig för året runt användning. På bottenvåningen av fastigheten finns köket, det stora öppna vardagsrummet med tillgång till poolterrassen och jacuzzin, ett sovrum med badrum en-suite, en gästtoalett och ett multifunktionellt rum med bastu, som kan vara ett annat sovrum med badrum samt en tvättstuga. På övervåningen finns det stora master sovrummet med egen terrass med havsutsikt, omklädningsrum och badrum en-suite, ytterligare en juniorsvit med eget badrum samt ett kontor och ett annat, något mindre sovrum. Denna extraordinära fastighet kompletteras av ett dubbelgarage. Ett absolut "måste"! Ytterligare tillbehör: luftkonditionering h / c, pool, bubbelpool, golvvärme (olja).

 • Boyta

  343m2
 • Tomt

  1197m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02AKSY
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: