Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • EXKLUSIV VILLA PRECIS VID HAVET

Fakta Bilder

1121m2 10 Sovrum i Llucmajor

Detta hus är helt unikt; Det är det första huset som byggdes i området som en semesterbostad och har en vacker fasad och mycket avskildhet. Beläget i det eftertraktade området Son Veri Vell, bara fem minuter från flygplatsen, och på cirka 10 minuter centrum av Palma. En hamn och en liten sandstrand ligger några meter från dörren. Den har enastående utsikt till havet med sina segelbåtar, till de yachter som ankrar i bukten, till katedralen, till staden Palma. Som det första huset i detta område byggdes ett litet kapell, som fortfarande bevaras, och som har använts av grannarna under årtionden; Detta är historia. Huset designades som om det var ett jugendpalats med högt i tak, stora fönster, stuckaturfasad. Ett mycket elegant hus som totalrenoverades 1998 och utrustat med marmorgolv, en spektakulär arkitektonisk trappuppgång och en hiss. Huset består av tre våningar med totalt tio rum, för närvarande används fem av dem som ett sovrum med eget badrum. I en angränsande byggnad finns ett gästområde med två sovrum, alla med eget badrum och ett vardagsrum, alla i perfekt skick. Fastigheten har också en lägenhet för anställda med två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. En stor pool och en basketplan kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  1121m2
 • Tomt

  2940m2
 • Sovrum

  10
 • Property ID

  029DQM
 • Badrum

  8
 • Pris

  21 885 156 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: