Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt Mallorca residens med mycket vacker utsikt

Fakta Bilder

1500m2 11 Sovrum i Alaro

Detta exceptionella traditionella Mallorca-residens är en av de mest imponerande fastigheterna på Mallorca. På ett privilegierat läge i bergen i Alaró sträcker sig fastigheten in i den vackra dalen i Orienten. Denna exklusiva egendom har många av sina ursprungliga funktioner, såsom de många terrasserade trädgårdarna i arabiska eran och den typiska plantagen av mandel-, oliv- och johannesbrödträd, ruinerna av en historisk kyrka, ett kapell och en jaktstuga. På fastigheten finns det flera privata stigar som inbjuder dig att njuta av naturen såväl som de fantastiska omgivningarna och den imponerande utsikten. Huvudhuset har tre enheter uppdelade i huvudlägenheter med 3 sovrum och 2 badrum, kök och ett fint vardagsrum. På övervåningen är gästlägenheten med 3 sovrum, en vinden och ett badrum. I den nedre delen av huset finns personalfloden med ytterligare 3 sovrum, badrum, vardagsrum och kök och en vacker privat trädgård. Huset är uppvärmt med traditionella järn spisar (för trä). De olika uthusen erbjuder olika sätt att renovera och anpassa dem efter dina behov. Fastigheten behöver uppdateras, men det är en unik egendom med en unik utsikt över nästan hela ön, som tillhör en makalös och privilegierad egendom från detta århundrade på Mallorca.

 • Boyta

  1500m2
 • Tomt

  1000018m2
 • Sovrum

  11
 • Property ID

  00AC4L
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 044 621,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: