Lavin Estates | Exklusivt parhus i det populära Mar del Sur
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusivt parhus i det populära Mar del Sur - Sold

Fakta Bilder

156m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Detta parhus ligger i Mar del Sur, en av de mest populära semesterorterna i Nova Santa Ponsa, mycket nära hamnen Port Adriano med sina många restauranger och butiker. Fastigheten renoverades i slutet av 2018 med stor uppmärksamhet på detaljer och högkvalitativa material. På bottenvåningen finns det öppna vardagsrummet och det mycket högkvalitativa köket, som är ett blickfång och en av fastighetens höjdpunkter. Utanför finns en privat pool och flera terrasser - varav en är täckt: perfekt för de varma sommardagarna! Njut av en unik utsikt över Malgratsöarna och havet från terrassen på övervåningen. Utrustning: centralvärme, reversibel luftkonditionering, privat parkeringsplats, privat pool och en gemensam pool.

 • Boyta

  156m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ETFZ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: