Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Extravagant drömlik villa vid Santa Ponsa golfbana

Fakta Bilder

602m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

I ett exklusivt grannskap på en parkliknande tomt på över 7000 m² återfinns denna drömlika villa mitt i en oas av lugn och ro i omedelbar närhet av golfbanan Santa Ponsa. Högsta standard, ett utmärkt läge och exklusivt utrustat är denna extraordinära villa byggd i högsta standard. Villan erbjuder en bra atmosfär och exklusiv livsstil. På en rymlig och privat tomt erbjuder villan många användningsområden. Det finns ett separat gästhus, ett bibliotek eller kontor, flera balkonger och terrasser samt en vackert anlagd pool och utomhusområde. Det vackert designade entréområdet leder in i det rymliga vardagsrummet och matsalen på nedre plan och de 3 sovrummen är placerade på det övre våningsplanet. Varje detalj i villan står för komfort, kvalitet och god smak. BUS-system (intelligent hus) centralvärme, luftkonditionering, larmsystem, solpaneler och ett dubbelgarage kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  602m2
 • Tomt

  7442m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02H3OH
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 886 307,35 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: