Lavin Estates | Extravagant hus i Palma Old Town med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Extravagant hus i Palma Old Town med fantastisk utsikt

Fakta Bilder

698m2 5 Sovrum i Palma

Denna majestätiska byggnad ligger i det mest exklusiva bostadsområdet i Palma, nära Palmas Katedral och med utsikt över havet. Huset har totalrenoverats med bara de bästa material och med den senaste tekniken. Den cirka 850 m² stora fastigheten är uppdelad i fem sovrum, sex badrum (fem badrum en-suite), två fullt utrustade kök, en mathiss till terrassen, ett imponerande stort vardagsrum och matsal och en takterrass med spektakulär utsikt över Katedralen och havet samt en bubbelpool med jetstråle, en utomhusdusch och ett sommarkök av rostfritt stål med grillplats. Övrig utrustning: luftkonditionering, bibliotek och fitness-område, hemmabio, öppna spisar med gas, servicelägenhet, inbyggt ångrum, golvvärme, privat glashiss och parkeringsplats för en liten bil. Ett helt unikt boende.

 • Boyta

  698m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02EYE2
 • Badrum

  6
 • Pris

  6 762 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: