Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Färdigmöblerad villa med havsutsikt på bästa läge i Costa den Blanes

Fakta Bilder

326m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna villa I sydväst läge ligger på en av de bästa gatorna på Costa d'en Blanes och erbjuder en fantastisk utsikt över Palmanovabukten och det öppna havet. På bottenvåningen till denna smakfullt renoverade villa återfinns ett rymligt vardagsrum med öppet kök, en studio och ett gästbadrum. Från vardagsrummet har man tillgång till poolen och utomhusområdet med terrass, utomhusdusch och matbord. Förutom master sovrummet finns det ytterligare två sovrum på övervåningen, alla med privata badrum. I källaren finns en fullt utrustad gästlägenhet, ett tvättstuga och ett gym med dusch. Övriga funktioner inkluderar luftkonditionering, golvvärme i vardagsrummet, infraröd uppvärmning i sovrummen och en öppen spis i vardagsrummet. En hiss leder från garaget till huvudentrén. En trevlig takterrass slutför erbjudandet. Möblerna ingår i priset.

 • Boyta

  326m2
 • Tomt

  935m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  021JSJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 801 449,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: