Lavin Estates | Förstklassig drömvilla med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig drömvilla med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

250m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes

Föreställ dig att vara bara några steg från havet njutandes av en panoramautsikt över Medelhavet. Denna nyrenoverade villa erbjuder ett privilegierat läge och en ovärderlig livskvalitet för den nya ägaren. Ljusa, öppna ytor kombinerat med alla bekvämligheter gör denna villa till ett hem att njuta av i generationer. När man kommer in i fastigheten finns ett stort vardagsrum, matsal och kök med öppen planlösning som leder till en rymlig, övertäckt terrass. Här finns även ett gästrum och en gästtoalett. Från terrassen leder trappor ner till trädgården med en stor pool, en öppen terrass och en täckt veranda. Den privata trädgården är ett paradis för barn som kommer att njuta av den jämna gräsmattan att leka på. På andra våningen i villan finns sviter med tre sovrum. Det stora sovrummet och en gästsvit delar en öppen terrass med fantastisk havsutsikt där man kan se båtarna gå förbi hela dagen. Bekvämligheterna inkluderar golvvärme, luftkonditionering (varm och kall), en separat tvättstuga, garage med direkt tillgång till villan och ytterligare parkering för 2 bilar. Det är promenadavstånd till Hotel Bendinat och till havet för ett dagligt dopp i det blå. Den lilla sandstranden Portals Nous, byn Portals Nous och stranden i Puerto Portals ligger bara 5-10 minuters promenad bort. – Vi rekommenderar starkt en visning!

 • Boyta

  250m2
 • Tomt

  1128m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NHKS
 • Badrum

  4
 • Pris

  10 377 150 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: