Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Förstklassig lägenhet i hjärtat av Santa Catalina

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Denna extraordinära lägenhet med sina typiska Mallorquinska takbjälkar och fönster från golv till tak har renoverats med mycket god smak och förstklassig kvalitet. Fönstren är dubbelglasade och alla väggar har isolerats för att hålla energikostnaderna nere. En liten öppen spis i matsalen skapar en varm atmosfär under måltiderna. Det andra sovrummet omvandlades till ett bekvämt och elegant vardagsrum under renoveringen, men kan användas som ett extra sovrum när som helst. Den romantiska franska balkongen erbjuder möjligheten att delta i Santa Catalinas uteliv. Tack vare de stora fönstren i söderläge och indirekt belysning i alla rum är denna vackra lägenhet mycket ljus och solig. Det fullt utrustade öppna köket med angränsande förvaringsutrymme är mycket elegant och har ett högkvalitativt vattenfilter-system som ger rent dricksvatten. Det stora sovrummet har ett öppet badkar, en stor garderob och området är så tyst att man kan sova med fönstret öppet. Denna fastighet har också en gemensam takterrass och ett brandlarmsystem. Allt som allt en helt fantastisk egendom i hjärtat av det mest berömda området i Palma.

 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02J5MJ
 • Badrum

  1
 • Pris

  678 028,09 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: