Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • I vacker byggnad finner man denna pampiga våning i perfekt läge i old town

Fakta Bilder

I vacker och rikligt utsmyckad byggnad finner man denna magnifika hörnvånin

Denna väl utformade och rymliga bostad ligger på ett pittoreskt torg i hjärtat av gamla stan. Det privilegierade läget erbjuder lugn och ro, även om det är mitt i Palma centrum. Den totalrenoverade fastigheten med särskild tonvikt på god smak och material av högsta kvalitet. Fastigheten har också fönster och dörrar i alla fyra väderstrecken. Du kommer in i lägenheten genom en lång, ljus korridor som leder till ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och balkong, från vilken du har en underbar utsikt över torget. Intill detta finns ytterligare ett vardagsrum och studio, alla med fransk balkong eller golvlängda fönster och ett rymligt, fullt utrustat, modernt designkök. Fastigheten har totalt fyra sovrum och två badrum med badrum och erbjuder gott om naturligt ljus. Det stora sovrummet med ett rymligt badrum och en 18 m² stor terrass ligger på baksidan av lägenheten och ger därmed ett separat vardagsrum. Detta erbjudande avrundas med en hiss, som kommer att installeras på hösten av denna byggnad, liksom den 50 m² gemensamma takterrassen och dess fantastiska utsikt över gamla stan och katedralen till havet och bergen. Uthyrning av en närliggande parkeringsplats kan tas över. Elegant levande kultur på bästa läge!

 • Boyta

  261m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02CKNP
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 818 923,15 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: